Despre noi

DESPRE

AutoF.ro sunt specialiști în dezvoltarea software-ului de management al motorului în cazul în care avem o echipă de specialiști de dezvoltatori de software de nivel de absolvent. Toate noastre de dezvoltare software se desfășoară în casa noastră cu ajutorul de stat a instalațiilor de artă care foarte puține companii pot rivaliza, chiar și la nivel internațional.

Echipa AutoF.ro va ofera servicii profesionale de Electronica Auto pentru orice Autoturism, Autoutilitara, Microbuze, Camioane, Utilaje Agricole, Tractoare, Autobuze, Autocare. Resoftari, Remapari, Tuning, Reparatii module electronice, calculatoare ECU, ECM, Module pompa injectie, instrumente de lucru, etc.

Colaboram cu peste 1000 de service-uri auto din intreaga lume.

Folosim echipamente profesionale, de ultima generatie.

AutoF.ro LA NIVEL MONDIAL

Avem o rețea de dealeri care acoperă 17 țări, avem un nivel de neegalat de experiență în lucrul cu motoarele care funcționează în toate condițiile de lucru și medii.

Beneficiul major al software-ului nostru in curs de dezvoltare este că suntem capabili de a oferi software personalizat pentru clientela care caută câștiguri de putere și mai mari.

SATISFACTIA CLIENTULUI

Ne mândrim cu satisfacția clientului și se află în fruntea operațiunilor noastre. Cu fiabilitate, manevrabilitate si satisfactia fiind obiectivul nostru, suntem siguri ca veti fi incantati de serviciile pe care le oferim.