Remapare ECU

Afla mai multe despre ECU remapare și beneficiile ce pot fi obținute de la ea

Beneficii:

  • Economia de combustibil
  • Cresterea de putere
  • Cuplu motor sporit
  • Raspuns mai bun al acceleratiei
  • Depasiri mai sigure

ECU – Ce este?

Unitatea de control al motorului este „creierul” al motorului. Printre altele se citește, înțelege și ia decizii pe baza conținutului de unghiul de cerere a pedalei de accelerație, temperatura motorului și oxigen din gazele de eșapament arse. Dependent pe aceste date, se va controla cantitatea corectă de combustibil pentru a oferi un amestec de economie de combustibil, performanță și control al emisiilor.

Ce este ECU remapare?

Practica de remapare este de a citi primul operator ECU a unui vehicul standard de hartă și apoi pentru a ajusta diverși parametri din acea hartă. Ca un exemplu: presiunea carburantului, presiunii de supraalimentare (motoare turbo) și în avans de aprindere. Atunci când sunt efectuate în mod corect, acest proces se va debloca cu succes performanța motorului.

Programarea ECU se va îmbunătăți cifrele de putere și cuplu, creșterea răspunsului pedalei de accelerație și la extinderea puterii benzii, rezultând într-un motor mai flexibil și o unitate mult mai clară.

Un alt beneficiu major al remapare este o reducere a consumului de combustibil. cuplu suplimentar din partea de jos a gamei de turații necesită introducerea mai clapetei de accelerație și pe când menținerea viteze constante. Vehiculul poate fi, de asemenea, acționat într-o treaptă de viteză mai mare la viteze mai mici, reducându-se astfel turatii, iar acest lucru se aplică autovehiculului atunci când sunt complet încărcate, de remorcare sau de conducere prin schimbări de altitudine

Întrebarea evidentă este desigur: „De ce nu constructorii de automobile fin-ton de propria lor ECU?” Ei bine, producătorii mari de a vinde vehicule pe diferite piețe din care au climate extreme, reglementări diferite de impozitare / emisie și a calității combustibilului divers. Ei trebuie să ia toți acești factori în considerare pentru a și, prin urmare, trebuie să facă compromisuri substanțiale de tuning set-up. Cu toate acestea, fără a se confruntă cu astfel de restricții, AutoF.ro Tuning este mai precis; putem optimiza în condiții de siguranță ieșirile de deblocare, astfel, un potențial al motorului.

ECU remapare este un proces sigur. Este pur și simplu care permite motorului să se efectueze după cum se poate și ar trebui să facă fără compromisuri.