ECO-Tuning v2

Tuning economic 2.0
Tuning motor economic, firmware auto pentru reducerea consumului de combustibil


Prioritatile de calitate ale serviciilor noastre au fost intotdeauna optiuni combinate pentru reglarea firmware-ului motorului , cand in cadrul unui singur program este posibil sa combinati atat cresteri bune la apasarea completa a pedalei de acceleratie, cat si eficienta in timpul conducerii linistite.

Recent, au devenit mai solicitate optiunile in care potentialul de a obtine eficienta motorului ar fi maximizat, motiv pentru care am dezvoltat si testat noi solutii in acest sens. La urma urmei, pentru o dinamica mai mare, apasam pe gaz in orice caz – iar motorul produce mai multe rotatii si putere. Asadar, de ce sa nu facem gama de turatii mai scazute si mai economica?

Programele economice ale noii generatii au jumatate din cresterea cuplului, iar puterea cu cresterea vitezei este aproape aceeasi cu cea a versiunilor cu putere maxima! Prin urmare, in cazul nostru, sunt posibile combinatii cu o crestere crescuta, de exemplu Stage-2 Eco. Linia de tuning Economy este la mare cautare in randul vehiculelor comerciale .

Firmware-ul motorului pentru a economisi combustibil
Tuning motor economic, firmware auto pentru reducerea consumului de combustibil

Deci, ce diferentiaza noua generatie de optiuni economice de fisierele de reglare obisnuite ale retelei noastre? Exista o serie de caracteristici care va permit sa obtineti cele mai bune rezultate pentru economie de combustibil – aproximativ -2l fata de -1 in versiunea obisnuita cu dinamica moderata. Este de doua ori mai mult decat un program obisnuit!
Cele mai bune rezultate au fost obtinute, desigur, pe motoarele diesel, asa ca, de exemplu, sunt afisate grafice de la cele mai populare doua motoare cu 4 cilindri.

-Varful cuplului a fost deplasat (in practica nu se simte).
-Plato de cuplu netezit si crestere lina cu viteza.
-Corectarea functionarii clapetei de acceleratie la viteze si sarcini mici.
-Optimizarea unghiurilor de aprindere si a injectiei de combustibil.
-Reducerea presiunii de supraalimentare in exces (cu cat este mai mare sarcina pe turbina, cu atat este mai mare rezistenta la evacuare).
-Corectarea imbogatirii cu combustibil in exces la valori optime.
-O crestere buna odata cu cresterea vitezei poate imbunatati semnificativ dinamica masinii. Reglajul economiei cu noi nu inseamna mai putina putere! Sub capota veti avea si mai mult potential decat standardul.

Optiunile de reglare economica pot fi, de asemenea, combinate cu orice tip de oprire. Acum aceste optiuni de program sunt disponibile in catalogul nostru pentru comanda, impreuna cu versiunile obisnuite. De remarcat ca in timpul condusului dinamic, consumul poate fi si mai mare, cream doar premisele pentru economisirea combustibilului; Restul depinde complet de tine!

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa intrebati !