Garantii pentru servicii si munca

Garantii pentru servicii si munca

Modificarea programului ECU se realizeaza la cererea expresa a clientului si cu accordul acestuluia. Clientul isi da acceptul pentru procedura, cost si calendarul lucrarii.
– Diagnosticarea preliminara dezvaluie domeniul de activitate, daca defectiunile nu sunt incluse in domeniul de aplicare a inchiderii software-ului, atunci este specificata necesitatea unor reparatii suplimentare.
– Posibilitatea de a efectua lucrari la acest vehicul este in prezent in curs de clarificare. Pretul de baza al serviciilor este indicat in catalog, iar pretul final se formeaza in timpul calculului, luand in considerare suprataxele pentru lucrari suplimentare (catalizator, filtru de particule, imobilizator, diagnosticare si dezactivare a erorilor).
– In cazul in care sunt detectate defectiuni in sistemele de control al emisiilor, serviciile sunt furnizate prin dezactivarea sistemelor disponibile (catalizator, filtru de particule, clapete turbionare, sisteme EGR / AdBlue). Alte defectiuni vor ramane asa cum au fost si pot afecta rezultatele lucrarilor efectuate.
– Dupa punerea in functiune a vehiculului, procesul dureaza cateva ore, este posibil ca datele de finalizare sa nu fie standardizate. Pentru unele masini, este posibila furnizarea de servicii in 2 etape (citirea originalului si inregistrarea optiunii de tuning). Uneori, caracteristicile vehiculului pot necesita o actualizare a programului.
– La finalizarea lucrarilor, masina este returnata proprietarului, cu plata sumei ramase.

– Se elibereaza certificat electronic pentru munca efectuata atunci cand clientul indica canalul de comunicare necesar (SMS, e-mail, mesagerie instant sau pe hartie). Puteti verifica certificatul pe orice pagina a site-ului. La inregistrarea serviciilor electronice, dosarul de servicii, certificatul, este o notificare prin e-mail de finalizare a lucrarilor, indicand numele fisierului, domeniul de activitate si timpul. Rambursarea banilor 10 zile!

– Daca sunt identificate deficiente in functionarea programului modificat sau este necesara o ajustare individuala, atunci toate acestea pot fi corectate la cel mai apropiat timp convenit. Perioada minima pentru un test drive al unei optiuni de tuning, tinand cont de posibila adaptare a ECU, este de 3 zile. Daca in 3 pana la 10 zile de la data primei inregistrari rezultatul nu este atins, veti putea returna firmware-ul standard si suma platii pentru servicii. La o data ulterioara, programul va fi posibil doar in prezenta unor defectiuni grave – modul de urgenta, indicatie pe panoul de instrumente sau dinamica instabila.

– Daca masina are un kilometraj mai mare de 150.000 km sau, conform titlului, are mai mult de 8 ani, atunci antreprenorul nu este responsabil pentru starea oricaror componente si ansambluri ale masinii. Daca masina este in stare buna, reglarea cipului nu prezinta niciun risc semnificativ in orice perioada de functionare. Daca aveti intrebari despre functionarea masinii sau identificati orice defecte, ar trebui sa discutati situatia cu furnizorul de servicii. Furnizorii de servicii nu sunt responsabili pentru nicio actiune unilaterala a proprietarului vehiculului.
– In cazul in care clientul refuza sa faca ajustari la optiunea de tuning pentru a obtine un rezultat optim tinand cont de caracteristicile unei anumite masini si alege un standard in termen de 10 zile sau nu respecta perioada minima de testare a conducerii pentru adaptarea ECU (3 zile ), atunci nu mai mult de 70% din suma i se restituie plata pentru servicii.
– Sustinem clientii – garantie impotriva defectiunilor – pana la 10 ani! Daca sunt detectate defectiuni grave (mod de urgenta, indicatie pe tabloul de bord sau dinamica instabila din cauza opririi sistemului de catre noi), toate deficientele in serviciile deja platite pot fi remediate la o data ulterioara dupa prestarea serviciilor. Cu alte cuvinte, daca fisierul functioneaza de cateva luni, atunci de multe ori toate celelalte incalcari vor fi cauzate de uzura elementelor ramase ale masinii.
– Daca o actualizare a dealer-ului este inevitabila sau exista o alta nevoie de descarcare a firmware-ului standard, optiunea de reglare poate fi restabilita pentru 10% atunci cand se efectueaza lucrari fara a scoate ECU, iar in cazul eliminarii – pentru 20% din cost.
– Este posibil sa comutati intre versiunile de program pentru o plata suplimentara a diferentei (dezactivare / eco / tuning / etapa-2). Daca este necesara indepartarea ECU, pretul va fi de 20%, atunci cand se lucreaza prin portul de diagnosticare la incarcarea unei alte optiuni de reglare conform dorintelor clientului – 10% pentru perioade mai mari de 10 zile de la data primei lucrari.
– Garantia se aplica numai unitatii de control care a fost in uz. Erorile din unitatile terte nu pot fi corectate adesea prin schimbarea programului ECU al motorului si, daca exista un controler de evacuare ACM, vor necesita lucrari suplimentare.
– Cand comandati un fisier de service, acesta este in afara garantiei : probleme la scrierea fisierului, intrerupere a inregistrarii, suma de control incorecta in timpul inregistrarii (daca nu a fost solicitata o ajustare in prealabil). Diagnosticarea suplimentara si resetarea parametrilor de functionare ai sistemului de evacuare trebuie sa fie furnizate de catre antreprenorul de lucrari.