Solutii complete pentru masina ta

Solutii complete pentru masina ta
Catalogul nostru prezinta mai multe optiuni de program pentru o masina, iar aici va vom explica mai detaliat ce puteti obtine exact si la ce pret.

In etapa primei perioade de garantie de pana la 10 zile, aveti deja o serie de optiuni.

Cu o reducere de 10%, puteti face tuning ascuns chiar si pentru masini complet noi aflate in garantie.
Exista optiuni din care puteti alege la un pret: obisnuit sau eco-tuning .
Versiunile de reglare cu putere mai mare (Etapa 2-3) vor costa putin mai mult.
Daca exista Etapa-3, atunci puteti gasi adesea un analog din fabrica pentru Etapa-2 – si din nou cu o reducere de 10% de la cea mai apropiata optiune de reglare.

Daca reglarea nu este necesara, atunci o oprire va costa de la 70% din pretul de baza atunci cand se lucreaza prin portul de diagnosticare.
Daca este necesara indepartarea unitatii, o oprire va costa 80%, in plus doar 10%).
Opririle suplimentare ( Euro-2 / DPF / EGR, SAI, IMRC / AdBlue ) vor fi de la 10%.

Sustinem clientii pana la 10 ani
In etapa de service post-garantie, din a 11-a zi de prestare a serviciului, se mentin si o serie de reduceri pentru clientii nostri .

Actualizari suplimentare in cadrul unui pachet de oprire deja comandat sunt gratuite . In cadrul functionarii unui sistem, pot exista zeci de senzori diferiti si defectiunile acestora, prin urmare este posibil, chiar si o masina care ruleaza sa nu afiseze unele dintre codurile sale. Acest lucru poate fi corectat in timpul unei actualizari a garantiei prin programare.

Solicitare de intrebari suplimentare pentru inregistrarea unui ECU – 20% din cost atunci cand se lucreaza prin portul de diagnosticare cand se lucreaza prin portul de diagnosticare, cand se scoate unitatea – 10% suplimentar.

Tranzitii intre versiunile de tuning / tuning din fabrica / economie / software nou dupa actualizarea de catre dealer / adaugare – la 10% din cost.

Inchideri suplimentare de software de la 10% din cost. Atunci cand alegeti optiunea Etapa 2-3, va trebui sa platiti o taxa suplimentara pentru diferenta de pret de reglare a cipului conform catalogului . Sunt posibile ajustari individuale si personalizare a programului – inca 10% per aplicatie. Si mai mult, daca folositi din nou o alta masina, va vom oferi o reducere de 10% la noua dvs. comanda ! Este suficient sa prezentati certificatul in forma tiparita sau electronica. De exemplu, doriti sa faceti Eco-tuning in loc de Etapa-1 standard si sa opriti EGR dupa ceva timp – este banal, recirculatia s-a intrerupt. Apoi avem un set de 10%: aplicarea repetata, trecerea la eco-tuning si dezactivarea EGR. Fiecare – si in cele din urma aveti un nou program si oprire, ceea ce este de 2-3 ori mai ieftin decat repararea sistemului EGR .

Daca masina a fost deja afisata inaintea noastra
Daca sunteti interesat sa aflati mai detaliat ce s-a facut acolo si cat de adecvat este, o examinare a programului unitatii de control. Daca mai departe trebuie sa notati unele modificari, atunci pretul final va fi la fel de simplu ca reglarea / oprirea conform primei scheme, fara plati suplimentare – ca si cum ar fi un program standard.
Daca masina nu functioneaza corect, atunci este posibil sa returnati programul standard pentru jumatate din costul reglajului. Si ca si in cazul unei modificari unice, atunci va fi posibila cresterea serviciilor la solicitari repetate de plata suplimentara a diferentei.
Daca nu trebuie sa scrieti nimic, atunci acesta va fi doar pretul diagnosticului. Daca, pe baza acestui diagnostic, blocul trebuie rescris in termen de 10 zile, atunci aceasta suma poate fi dedusa din costul apelului ulterior.