Transport comercial

Transport comercial

Firmware pentru camioane, camioane si echipamente rutiere. Indepartarea filtrului de particule, oprirea ureei

De asemenea, autovehiculele de lucru au nevoie de service – microbuze, vehicule utilitare de categoria B, incarcatoare, tractoare, camioane, camioane si autobuze . Si au aceeasi gama larga de optiuni pentru personalizarea programului motorului cu ardere interna si dezactivarea ecosistemelor ca si masinile obisnuite. Primul loc in programele de reglare nu provine de la indicatoarele de putere, ci de la un cuplu bun combinat cu eficienta motorului , durabilitatea componentelor motorului cu ardere interna, fiabilitatea solutiilor si functionarea fara probleme. Un rol important il joaca indepartarea sistemelor care sunt costisitoare de reparat – indepartarea filtrului de particule , injectia de uree , oprirea sistemelor de circulatie a gazului (EGR, clapete turbionare, aer secundar sau ventilatie carter) .

Catalogul nostru contine deja exemple de Eco-tuning , unde deja in versiunea de baza se pune accent pe eficienta de functionare si, in al doilea rand – cresterea puterii sub sarcina – atunci cand soferul apasa mai mult pedala sau conduce incarcat in sus. Si ceea ce este important, de multe ori este posibil sa reparati prompt echipamentul si sa il returnati la lucru in 24 de ore de la apel.
Firmware pentru camioane, camioane si echipamente rutiere. Indepartarea filtrului de particule, oprirea ureei

Catalogul autoturismelor include masini de greutate medie.
Citroen Jumper / Citroen Jumpy
Ford Torneo / Transit este unul dintre cele mai populare modele, Fiat Ducato, Mercedes Sprinter / Vito / Viano / Vaneo, Volkswagen Caravelle / Crafter / Transporter.
Printre echipamentele mai grele, putem aminti Mtsubishi Fuso Canter
Si multe altele.

Dezactivarea ureei si EGR la camioane
Firmware pentru camioane, camioane si echipamente rutiere. Indepartarea filtrului de particule, oprirea ureei

Camioanele, tractoarele si echipamentele speciale sunt, de asemenea, prezentate intr-un catalog separat de marfa pe site-ul nostru. Adesea, unul dintre elementele sistemului de injectie cu uree (AdBlue, SCR), filtrul de particule DPF / DOC (Diesel Oxidation Converter) sau sistemul de recirculare a gazului EGR defecteaza.

DAF – 3.9-12.9 TDI Delphi DMCI, ECSDC3, Bosch EDC7 – dezactivarea filtrului de uree, EGR si de particule.
Isuzu – Elf, NPR si Forward cu motoare 3.0-7.2 TDI – programe de tuning pentru cresterea puterii si eficientei; dezactivarea filtrului de particule, recircularea gazului EGR si a altor sisteme auxiliare (unitati de control Transtron).
Iveco – Stralis 10.3TDI – indepartarea DPF, EGR, SCR (Bosch EDC7), Daily 3.0 TDI (EDC17CP52).
MAN – 2009+ TG-S, TG-L, TG-A – eco-tuning, dezactivarea filtrului de particule, sistemul EGR si injectia cu uree sunt de asemenea disponibile (pe baza Bosch EDC7C / C32, EDC17CV42).
Renault – linie de motoare DXi5-7-11-12-12 – dezactivare uree, filtru de particule si EGR (TRW EMS2).
Scania – aproape toate motoarele diesel sunt controlate de unitati EMS S6 / S7 / S8 si EMD1.
Volvo – FH/FM13 12.8 TDI – dezactivarea ureei, filtrului de particule si EGR (TRW EMS 2.0-2.2a).
Pentru producatorii autohtoni, au fost testate si solutii pentru toate tipurile majore de echipamente.
KAMAZ (NEFAZ, KRAZ) cu ​​motoare diesel 6.7-11.7 TDI – eliminarea injectiei de uree si a altor ecosisteme de pe unitatea de control Cummins si Bosch. Este posibil sa eliminati senzori, precum si sa instalati programe de eco-tuning.
MAZ cu motoare diesel 6.7 TDI – indepartarea DPF, EGR pe unitatea de control Bosch EDC7 si WeiChai 11.6TDI WP12 EDC17CV44. Este posibil sa eliminati ureea, EGR si sa instalati orice programe de reglare.
GAZ – cu motoare diesel 2.8TDI cu unitati CM222x, 4.4 TDI pe unitatea de control Bosch EDC17CV44, precum si dezvoltarea noastra unica pentru motoarele cu metan 4.4CNG cu unitati de control WestPort WP580 , care permite reglarea si dezactivarea EGR / E2. Printre echipamentele grele, sunt cautate si solutii software pentru reglarea si dezactivarea ecosistemelor pentru Caterpillar , John Deere , JCB , Claas .

Pretul pentru dezactivarea DPF / EGR / SCR poate fi calculat facand clic pe orice rand din catalogul nostru. Lucrarile mecanice se organizeaza separat pentru eliminarea ceramicii la locul de munca, este posibila o reducere de pana la 20%.